Ilmainen toimitus kaikkiin verkkokaupan ostoksiin!

Kaikkea kaunista

Henna Kallionkieli, kultaseppä

Olen koulutukseltani kultaseppä ja kultasepänalan artesaani. Päädyin alalle poikaystäväni isän omistaman Kultasuutarin kautta, josta sain osia työstettäväksi. Innostus alaan kasvoi ja vuonna 2010 perustin yhden kultasepän yrityksen, Korusuunnittelu Henna K:n. Valmistan koruja ammattitaidolla ja tarkkuudella pajassani Porissa. Koruala oli minulle luonteva valinta, olen aina nauttinut luovasta työstä ja käsillä tekemisestä.

Omaan vilkkaan mielikuvituksen, niinpä saan ideoita ja inspiraatiota suunnitteluun kaikesta ympärilläni. Suurin osa luontoaiheisista on saanut lähtönsä siitä, että olen kulkenut luonnossa luonnoslehtiön tai kameran kanssa. Varsinkin erilaiset muodot ja uudet materiaalit puhuttelevat minua ja inspiroivat korusuunnittelussa. Tapanani on ensin tilata kiviä ja lähteä niiden pohjalta suunnittelemaan koruja, kivien ehdoilla. Rakastan käyttää normaalista poikkeavia väriyhdistelmiä kivissä.

Materiaaleina koruissani käytän paljon hopeaa, keltakultaa, palladiumpohjaista valkokultaa, pronssia, vihreää kultaa ja seuraavaksi kokeiluun on tulossa myös punakulta. Kivet tilaan luotettavilta kotimaisilta tukkureilta, sillä arvostan koruissa erityisesti laatua ja aitoutta. Louhin myös itse paljon korukiviä ja hiotutan ne Tampereella. Näistä itse louhituista, kotimaisista kivistä valmistan koruja mallistoihini.

Minulta on myös mahdollista tilata uniikkeja koruja käsityönä, juuri sinulle.

- Henna K

MANIFESTI

Henna K on koulutukseltaan kultaseppä ja kultasepänalan artesaani.  Vuonna 2010 Henna K perusti yhden kultasepän yrityksen, Korusuunnittelu Henna K:n. Henna valmistaa koruja ammattitaidolla ja tarkkuudella pajassaan Porissa. "Koruala oli minulle luonteva valinta, olen aina nauttinut luovasta työstä ja käsillä tekemisestä."
- Henna K
Henna Kallionkieli, kultaseppä

Muotoilijan tuotteet