Ilmainen toimitus kaikkiin verkkokaupan ostoksiin!

Kaikkea kaunista

Katja Lettinen, artesaani

MOODAG® tarjoaa korkealaatuisia hopeakoruja, joiden muotokieli on syntynyt pohjoisissa maisemissa Inarissa. Korusuunnittelija Katja Lettinen on Vuoden artesaani 2014. Voiton lunastanut korusarja A Drop of Inari kertoo Lapin herkän karusta luonnosta. Perinteinen kaiverruskuvio toistaa tunturikoivujen raitoja tuntureiden lumisilla rinteillä.

“Asun Inarissa missä sää- ja vuodenaikojen vaihtelut ovat suuria. Luonnossa liikkuessani kiinnitän paljon huomiota väreihin ja pintoihin jotka vaihtelevat sääolosuhteiden mukaan. Esimerkiksi lumesta ja jäästä löytyy todella paljon erilaisia variaatioita riippuen siitä mitä elohopeamittari näyttää. Hopea on kiehtova materiaali koska sen voi saada näyttämään huurteelta tai järven peilityyneltä pinnalta.”

“Koruissani yhdistyy perinnekäsityö korkealaatuiseen korumuotoiluun. Ajaton kauneus, yhdisteltävyys ja käyttömukavuus ovat korusuunnitteluni lähtökohdat. Korujeni tarkoitus on viimeistellä asukokonaisuus eikä niinkään herättää huomiota. Minulle on tärkeää että korunkantaja tuntee olonsa miellyttäväksi ja viihtyy tyylissään. Toivon että onnistun suunnittelemaan lempikoruja, joita on mukava käyttää arjessa ja myös juhlissakin.”

Kaikki korut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. MOODAG® -koruille myönnetty Design from Finland -merkki takaa, että tuote on korkeatasoista suomalaista muotoilua.

MOODAG® provides high-quality jewelry for women to enjoy in their every-day lives. The owner Katja Lettinen is award-winning designer in Finland. With this jewelry line A Drop of Inari she was named Artisan of the Year 2014. A Drop of Inari is inspired by the supernatural beauty of Finnish Lapland. The traditional engraving style reveals lines of birch trees against the backdrop of a snowy mountain. This classic line is made to fit your needs, from everyday wear to special occasions. Every piece is designed and made with a touch of the arctic mood in Finland.

MANIFESTI

MOODAG BY KATJA LETTINEN
MOODAG® tarjoaa korkealaatuisia hopeakoruja, joiden muotokieli on syntynyt pohjoisissa maisemissa Inarissa. Korusuunnittelija Katja Lettinen on Vuoden artesaani 2014. Voiton lunastanut korusarja A Drop of Inari kertoo Lapin herkän karusta luonnosta. Perinteinen kaiverruskuvio toistaa tunturikoivujen raitoja tuntureiden lumisilla rinteillä. MOODAG® -koruille on myönnetty Design from Finland -merkki, joka takaa, että tuote on korkeatasoista suomalaista muotoilua.

Katja Lettinen, artesaani

Muotoilijan tuotteet