Ilmainen toimitus kaikkiin verkkokaupan ostoksiin!

Kaikkea kaunista

Anna Heino, koru- muotoilija

Anna Heino-Design Jewellery

Kultasepänalalla vahvuuksiani ovat muotoilu ja innovatiivisten ratkaisujen löytäminen. Määrittelenkin tyylini yksinkertaisen oivaltavaksi. Minulle on tärkeää, että jokainen käyttämäni muoto ja idea on perusteltu ja harkittu ja että teokseni herättävät uteliaisuutta. Töissäni ajatus saakin yhtä suuren arvon kuin itse lopputulos. Muotokieleeni etsin ideoita kaikkialta ympäristöstäni. Pidän suurista, selkeistä ja näyttävistä muodoista, kuvioista ja pinnoista. Materiaaleina käytän pääasiassa jalometalleja sekä korukiviä.

Perustin oman yritykseni syksyllä 2003. Siitä lähtien olen suunnitellut ja toteuttanut sekä yksittäisiä uniikkikoruja että kokonaisia mallistoja, myös yrityksille ja yhteisöille. Mallistojani ovat mm. koottavuudestaan tutut BUBBLES, BUBBLELOVE ja uusimpana ROUGHBUBBLE.

Jo opiskeluni alkuvaiheessa minussa syntyi voimakas tahto vaikuttaa korunkäyttökulttuuriin ja sen tulevaisuuteen. Suunnittelemalla ja valmistamalla omia korumallistojani, pääsen toteuttamaan tätä tavoitettani.


Anna Heino - Design Jewellery

I founded my company in autumn 2003. Since then, I have designed and created both unique pieces of jewellery and entire collections.

My most definable characteristics as a goldsmith are detail in design and creating innovative concepts. This is why I often define my style as “insightfully simplistic”. To invent new forms, I keep my eyes constantly open to my surroundings. What mostly appeals to my eyes in surfaces and patterns are large, simple and impressive forms. My most well-known collections are BUBBLES, BUBBLELOVE and ROUGHBUBBLE. They are based around a design of interconnecting precious metal pieces.

Since the early stages of my studies, I felt a strong desire to have an influence in jewellery design, and in the culture of how we wear jewellery. By designing and creating jewellery with the combination of my own vision and craftsmanship, I am truly able to fulfil this desire.


Anna Heino, koru-   muotoilija

Muotoilijan tuotteet