Ilmainen toimitus kaikkiin verkkokaupan ostoksiin!

Kaikkea kaunista

Crea Iloa

Crea Iloa Oy on lahtelainen design-tuotteiden valmistaja. Crea on italiaa ja tarkoittaa suomeksi luomista. Tavoitteenamme on toimia yrityksen nimen mukaisesti: Luoda iloa.
Kaikki Crea Iloa -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan ammattitaidolla ja vastuullisesti Suomessa. Suosimme yhteistyökumppaneinamme suomalaisia perhe- ja pienyrityksiä.

Haluamme jakaa mahdollisuuden myös muille ja menestyä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tavoitteenamme on kasvaa kansainväliseksi yritykseksi ja tuoda Iloa mahdollisemman monen ihmisen arkeen.
Tuotteemme ovat keraamisia koruja, joissa käytetään hopeaa tai alumiinia, sekä kodinsisustustuotteita, jotka valmistetaan puusta ja keramiikasta. Kaikkiin tuotteisiimme voi lisätä haluamansa tuoksun. (lue lisää tuoksun lisäämisestä tästä).


Me olemme Crea Iloa -yrityksen perustajat. Emme pelkää työtä, mutta meistä puurtamisen ei tarvitse olla vakavaa. Me teemme sitä mitä me haluamme ja se hymyilyttää. Olemme molemmat toimineet yrittäjinä jo useamman vuoden ajan. Pohja, miltä ponnistamme on itse rakentamamme ja tukeva. Emme tiedä, mitä kaikkea ensi vuosi tai tulevaisuus tuo tullessaan. Voimme vain tehdä suunnitelmia ja se tässä jännittävää onkin. Tulossa on siis seikkailu ja juuri sitä, mitä me itse siitä rakennamme.

- TANNA JA ISKO
Crea Iloa