Ilmainen toimitus kaikkiin verkkokaupan ostoksiin!

Kaikkea kaunista

Tommi Salonen, kultaseppä

Korpiromantiikkaa, yksityiskohtia ja käsityötä – niistä ovat yritykseni SAVU Design Salonen tuotteet tehty.

Luonnonläheisyys, persoonallisuus ja rohkeus ovat minulle tärkeitä arvoja. Suunnittelen mielelläni voimakkaita koruja, joissa erilaiset pintakäsittelyt ja viimeistelyt leikittelevät keskenään uudella ja raikkaalla tavalla. Haluan että tuotteeni ovat yhtä monimuotoisia kuin Suomen luonto ja ihmiset.

Minua muotoilijana inspiroivat voimakkaat tunteet, tarinat, kontrastit ja ajan kuluminen, niin luonnossa kuin elämässäkin. Siksi olen suunnitellut koruni niin, että ne elävät ajassa; korun tarina alkaa vasta asiakkaan käytössä.

Korujen lisäksi valmistan myös rannekelloja. Kellojeni tärkeimmät elementit ovat tarina ja tunnelma. Ensimmäiset kellomallini ovat savusaunan rauhasta ammentava SAVU ja kevään sulokkuudesta syntynsä saanut herkkä ja elegantti Nemorosa. Valmistan kellot käsityönä jalometalleista.

Käyttämäni hopea on n. 75%, kulta 100% kierrätettyä ja rasiani ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista.Pienestä pitäen muotoilija, kultaseppä Tommi Salonen on viihtynyt piirtämisen ja pikkutarkkuutta vaativan tekemisen kanssa. Kouluaikoina kuvaamataidon ja korunteon kurssit olivat kaikkein mieluisimpia. Myös luonnossa liikkuminen, kalastus, musiikki ja kamppailulajit kuuluivat jo nuoruudessa harrastuksien kirjoon. Kultasepän ammatinvalinta tuntui itsestään selvältä ja Tommi Salonen suoritti kultasepänalan artesaanitutkinnon Koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa vuonna 2008.

- Tommi Salonen
Tommi Salonen, kultaseppä

Muotoilijan tuotteet